Acasa Rezervă

Excursii în Delta Dunării

Rezerva sejur

Excursii pe lacurile și canalele din Rezervația Deltei Dunării

Delta Dunării, singura deltă din lume declarată în întregime Rezervatie a Biosferei și cea mai întinsă zonă compactă de stufăriș de pe planetă, oferă peisaje fascinante și este un muzeu viu al biodiversitătii . Delta Dunarii  găzduieste peste 300 de specii de păsări, 133 specii de pesti, 4000 de specii de faună și 30 de ecosisteme naturale.Excursiile organizate cu barca de catre pensiunea Ovidiu sunt destinate persoanelor care iubesc natura, persoanele care doresc sa admire peisajele unice pe care Delta Dunarii le ofera si sa descopere fauna si flora zonei.


Ce excursii organizăm la Pensiunea Ovidiu?

Pensiunea noastră organizează excursii cu bărci rapide sau traditionale către cele mai frumoase atracții și cele mai căutate obiective din Rezervatia Biosferei Deltei Dunării 

Excursii pe lacuri si canale 
Excursii la Padurea Letea 
 Excursii la Padurea Caraorman 
Excursii catre orasul Sulina cu varsarea Dunarii in Marea Neagra 
Excursie catre satul Mila 23 si vizitarea Manastirii Stipoc 

Excursii în orașul Sulina 
și vărsarea Dunării 
în Marea Neagră

Orașul Sulina,un oraș plin de istorie
Orașul Sulina este cel mai estic oraș din Romania. Sulina este singurul oraș-port la Dunăre și Marea Neagră. În orașul Sulina vom merge până la punctul de vărsare al Dunării în Marea Neagră după vom acorda un timp pentru vizitarea orașului, unde dumneavoastră puteti vizita obiectivele din oraș sau să mergeti la plaja.

Rezerva Sejur

Excursii în orașul Sulina și vărsarea Dunării în Marea Neagră

Excursie la 
Pădurea Letea

Excursie la Pădurea Letea

Pădurea Letea este o arie protejată de interes național, având o suprafață de 2825 ha. Este cea mai veche arie protejată din România, fiind ocrotită din 1930, și nu întâmplător: este cea mai nordică pădure subtropicală din lume, și singurul de acest gen în Europa, adăpostind aproximativ 3.500 de specii de plante și animale.
Rezerva Sejur

Excursii la Padurea Caraorman

Arie protejată de interes național
Padurea Caraorman ocupă partea centrala a grindului Caraorman situat în partea sudica a Brațului Sulina. Zona de protectie cuprinde cele mai dezvoltate dune de nisip din Padurea Caraorman și Delta Dunării.
Rezerva Sejur

Excursii la Padurea Caraorman

Excursii pe lacuri si canale

Excursii pe lacuri si canale

Cele mai frumoase excursii sunt cele în care descoperim fauna si flora Deltei Dunării. Împreună descoperim lacurile pline de păsări de toate felurile , vegetația bogată a Deltei Dunării si ne relaxăm privind peisajele deosebite pe care această zonă le oferă pentru încântarea noastră.
Rezerva Sejur

Mânăstirea Stipoc

Singura mânăstire de calugări din Delta Dunării, aflata pe grindul stipoc este un loc izolat în mijlocul naturii.
Staretul manastirii este un om foarte primitor si rabdator cu toti cei care intra in acest lacas. Locul parca este un mic paradis in mijlocul pustiei, un fel de oaza unde te poti reface dupa o zi torida de vara.
Rezerva Sejur

Mânăstirea Stipoc

SATUL MILA 23

SATUL MILA 23

Sat pescăresc, apartine de comuna Crișan. Satul Mila 23 este cunoscut datorită lui Ivan Patzaichin ,satul fiind locul de origine al marelui sportiv.
Rezerva Sejur

TRANSFERUL CU BARCA

Pensiunea Ovidiu organizeaza transfer pe apa cu barci rapide pe urmatoarele rute:
Murighiol - Crișan
Crișan - Murighiol  
Tulcea - Crișan 
Crișan - Tulcea 
Crișan - Sulina 
Sulina - Crișan 
Rezerva Sejur

TRANSFERUL CU BARCA

DESPRE SATUL CRIȘAN

Satul Crișan , cunoscut ca fiind situat in inima Deltei Dunarii este un sat turistic situat pe bratul Sulina ,singurul brat navigabil al Deltei Dunarii. Satul Crișan , perla turismului Deltaic are o pozitie favorabila catre toate obiectivele de mare interes din Delta Dunarii. Satul Crisan are o lungime de 7 km pe ambele parti ale fluviului . Accesul până în satul Crișan se face doar navigabil (vapor , barci private )
Activitatile reprezentative pentru acest sat sunt pescuitul si turismul.

DESPRE SATUL CRIȘAN

BLOG DELTA DUNARII 

ISTORIA ORAȘULUI SULINA

CITEȘTE ARTICOL

PUTETI ACHITA CU CARDUL DE VACANTA

Rezerva-ti din timp o vacanta memorabila!
REZERVA ACUM
crossmenu